19-годишен русенец е сред най-известните българи в интернет. Клиповете му в популярна сред тийнейджъри и по-малки деца платформа, имат милиони гледания, а последователите му са десетки хиляди.

Първите клипове на Касим са основно с танци и не се радват на особен успех. Когато започва обаче да прави скечове, 19-годишният русенец отчита милиони гледания от цял свят и над 200 000 последователи.

"Да речем, че 90% от клиповете, които качвам, са си мои идеи, като аз си пиша сценария. Гледам да намирам такива звуци - саундове, които да паснат на репликите, които аз казвам. Например, много известни личности имат такива изказвания, които стават тренд в TikTok, и аз ги вкарвам в моите скечове", сподели Касим Касимов.

Той сам обработва и монтира клиповете си директно през телефона. Вече го разпознават и на улицата. Той осъзнава отговорността, че влияе на децата чрез това, което прави и се старае да подбира темите си.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Коментари Напиши коментар

27

Св до Вс

преди 1 ден

Не съм казвал "да се оправим", но както и да е. Есенцията беше в отговорността, в начина на мислене на един 19 годишен. Не точно като тях, а като поколения. Те си движат нещата, като преди 100 години, имат си традиции, програма кога, кое точно да става, на колко години. Само преди 30-40 години, родилка над 30 г. се считаше рискова, късна. Сега е стандартна норма. Пък "младеж" на 40 г. тепърва се задомява. Просто се измества детството, младежките години. Не укорявам никой, просто сравнявам.

26

Електра

преди 1 ден

До Анонимен

Кауна Радев е бил цял живот в казарма, и пак си е безделник, и то на най голямата заплата...

25

Св

преди 1 ден

Като отидох в казармата след "вишото", както му викаха по - тъмните в ротата ни, бях на 24 год. С голямо удивление ме гледаха как така нямам жена, деца на тези години. Те бяха на по 18-19 години, женени, с по 2-3 чавета вече и даже някои си бяха доста отракани и доста отговорни, нищо подобно с този бледолик тиктокаджия. Те затова се затриваме, изместиха се годините на детството. На 19 години изглежда и мисли като 10 год. хлапак. Дано се оправи ама надали.