Снимка: bTV

Водещият на “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще има специална роля в новия филм на режисьора Виктор Божинов – “Голата истина за група “Жигули".

Това стана ясно по време на гостуването на самия режисьор в студиото на късното шоу на bTV. Филмът се очаква да е готов през пролетта на 2021 г.

В четвъртък вечер “в мрежата” гост в студиото бе и сценаристката и автор на книги Ваня Щерева. Тя и водещият опровергаха слуховете от мрежата, че Ваня ще бъде баба на бъдещото дете на Николаос и дуетната му половинка Мила Роберт.

В тематичната вечер двамата се включиха във визуална игра, използвайки приложения за трансформации. Без да се чуват един друг, те трябваше да разгадават думи, които изговаряха преобразените във филмови герои, животни и какво ли още не.

Когато режисьорът Виктор Божинов се присъедини към тях, задачата на гостите в студиото се усложни и те се оказаха пред “сериозното” предизвикателство да отгатват филмови заглавия чрез емоджита. Ваня Щерева се представи блестящо в нея, с най-много отгатнати заглавия. Снощи на гости при Николаос бяха певците Тино и Лияна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase