Снимка: Pixabay

След ретроградния Плутон и Меркурий в Скорпион, идва ред на друго значимо астрологично събитие – пълнолуние в Овен. То ще настъпи в неделя, 13-ти октомври и както се досещате, ще промени някои аспекти от нашия живот.

Много от представителите на зодиака ще се сблъскат с най-различни предизвикателства, сякаш звездите искат да ги изпитат колко са търпеливи.
 
Пълнолунието в Овен ще се отрази най-вече на кариерата и любовните ни отношения. Ще изпитаме противоречиви чувства – от една страна ще получим неща, за които винаги сме мечтали, но от друга ще се сблъскаме с нашите най-големи страхове.
 
Овните, които имат силен характер, винаги търсят истината. Подобно на тях, някои ще разсеят съмненията и ще открият правилния път, по който да тръгнат. Те ще станат по-уверени в своите способности, в сравнение с преди.
 
По време на пълнолуние се случват неочаквани обрати, затова всеки трябва да бъде нащрек и да не се доверява прекалено много на хората около него. Луната може да накара някои да действат импулсивно и да съжаляват за постъпките си.
 
Какво друго да очаквате от Пълнолунието четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase