Снимка: Getty

Меган Маркъл е на 10-дневно посещение в Африка заедно със съпруга си принц Хари и синът им Арчи. Кралското семейство кацна в Кейптаун в понеделник и оттогава посещават различни организации, изнасят речи за правата на жените и се срещнаха с архиепископ Дезмънт Туту.

Освен че светът беше пленен от първата визита на малкия Арчи и огромната му прилика с принц Хари, някои фенове забелязаха и модните тоалети на Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс беше забелязана да носи дрехи, които са на африканска модна марка, както и дизайни, които се доближават до тези на покойната принцеса Даяна.
 
Меган започна пътуването си из Африка с рокля, която струва едва 85 долара. Дизайнът беше на модна марка от Малави, с което херцогинята изрази уважение към дестинацията, която посещава. Това не е първият такъв избор на Меган.
 
Когато беше на посещение в Австралия, тя заложи на местни дизайнери, което ѝ спечели уважение дори и от самата Ана Уинтур.
 
След това Меган се преоблече в синя рокля за вечеря с принц Хари в Кейптаун. Феновете веднага забелязаха, че това е същият тоалет, носен от Маркъл по време на визитата ѝ в Тонга, когато още беше бременна с Арчи.
 
Още по темата, както и галерия на тоалетите, вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase