Снимка: Pixabay

Когато харесвате някого, има много фактори, от които зависи дали връзката между вас ще потръгне. Питате се дали и той/тя ви харесва, какви партньори ще са и дали ще си паснете като характери. Но най-вероятно всичките ви обекти на интерес имат нещо общо помежду си. 

Според астролози, зодията ви има пръст в това какво точно търсите в хората и по какво си падате. Експертите обясняват, че всичките 12 знака са разделени на четири групи - огън, вода, земя и въздух. Това позволява да се разбере кои от зодиите се държат студено или приветливо едни към други. Тези, които споделят една и съща група, имат най-голяма вероятност да се разбират. 
 
Разбира се, това не означава, че всеки нов партньор е копие на предишния. Астролозите обаче смятат, че те споделят поне една или две черти, които ви привличат.
 
Ето какво търси всяка зодия в бъдещата си половинка.
 
Овен 
 
Някои хора приемат твърде отворените хора като заплаха и трудно се социализират с тях. Овните обаче са точно обратното. Те самите обичат да са сред природата и със сигурност екстровертността в човек може да ги привлече с пълна сила. 
 
Хората от тази зодия винаги са готови за приключения и пътешествия. Ако партньорът им предложи почивка на някое далечно място, това ще му спечели още точки, тъй като Овните трудно биха отказали смяна на обстановката.
 
Телец
 
За тях с пълна сила важи твърдението, че любовта минава през стомаха. Телците ще оценят високо готварските ви умения и способността ви да измайсторите нещо дори и с оскъдно количество продукти.
 
Ако в момента сте във връзка с Телец, то може да го зарадвате като го заведете на готварски курс или го изненадайте с романтична вечеря вкъщи, приготвена само от вас.
 
Повече за това какъв партньор ви подхожда, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase