Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
През първата половина от деня обстоятелствата или хората около вас ще ви принудят да действате с по-интензивно темпо. Настроението ви ще е нестабилно. Следобед ще разполагате с време. Използвайте го за систематизиране на бъдещите си планове.
 
Телец
 
Част от рутинните задължения ще се осъществяват доста трудно. Може да получите усещането, че се въртите в затворен кръг. Опитайте да приложите нестандартен метод. Днес ефектът от експериментите ви ще е необичайно добър.
 
Близнаци
 
Общителни сте и присъствайки на някакво публично мероприятие ще се запознаете с нови хора. С някои от тях връзката ви ще продължи дълго и ще е полезна. Преценявайте изказванията си, защото може да ви разберат погрешно и да си съставят за вас лошо мнение.
 
Рак
 
Привлекателни сте и през целия ден ще сте обект на засилено внимание, което ще повиши самочувствието ви. Енергията ви е стабилна. Ориентирайте усилията си към изглаждане на конфликтите от личен характер, а не към уреждане на делови и междуколегиални отношения. Критиките, дори незначителни и основателни, ще ви създадат врагове.
 
Какъв ще бъде денят за останалите зодии, вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase