Pixabay

В днешно време, с развитите технологии и интернет, много хора се увличат в това да шпионират познатите си из социалните медии. Вече е наистина доста лесно да достигнем до някаква информация за хората, които ни интересуват и то само за един миг.

 
Този факт важи с още по-голяма сила за хората, които са преживели раздяла наскоро. Почти всички ще искат да са в час със събитията в живота на своя бивш, поне за известно време.
 
А ето и кои са 4-те зодии, които най-дълго време ще шпионират експоловинката си в социалните мрежи:
 
1. Телец
 
Телецът не влиза лесно в сериозна връзка, но след като се привърже към някого, той точно толкова трудно може да прекъсне тази връзка. Ако обаче връзката свърши по една или друга причина, Телецът може да се обсеби от бившата си половинка. Той може да започне да я шпионира из социалните медии, да подпитва за нея общите им приятели и познати и т. н. Като цяло, по-вероятно е експоловинката на Телеца по-бързо да съумее да продължи живота си, загърбвайки неуспешната връзка.
 
2. Дева
 
Девите са отлични детективи, а това важи с пълна сила в случаите когато някой е наранил чувствата им. Истинската Дева ще иска да намери каквато и да е информация за бившата си половинка, стига тя да я накара да се почувства по-добре по отношение на раздялата. Девата ще иска да се убеди вътрешно, че е била по-добрият човек във връзката. Ако тя все пак не открие нищо изобличаващо за ексгаджето си, Девата дълго време ще бъде завладяна от манията да шпионира този човек да не би случайно той да си намери някой по-подходящ.
 
3. Везни
 
Човекът Везни не преследва експоловинката си заради това, че не я е преживял, а по-скоро от желание да е в час с всяка клюка, свързана с него.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase