Pixabay

Дали вярвате в астрологията или не, но мъжете и жените, родени под различни знаци на зодиака, предпочитат да имат различна дистанция от своя партньор. Едни искат по-голяма интимност и близост, други се нуждаят повече от свободно лично пространство. И когато има разминаване, убиването на чувствата е достатъчно лесно.  

В началото на всяка връзка сме способни да сме 24 часа до гаджето, но с течение на времето този първичен импулс намалява. Вижте кой е готов да държи за ръката си любимия през целия си живот и за кого е по-важно личното му пространство?
 
Овен 
 
Овните предпочитат да има винаги дистанция. Фразата "Не се приближавай до мен" най-ясно описва отношението им към хората, включително и към партньора. Те могат да започнат да се паникьосват, ако човекът до тях е лепкав като дъвка. Близостта ги кара да се чувстват неловко. Става още по-страшно, ако си внушат, че някой ги шпионира. За да бъдат щастливи в една връзка, те трябва да чувстват своята собствена независимост. Това не означава, че те нямат нужда от интимност, но те могат да я позволят само на човек, който не е нарушил свободата им.

Телец 
 
За представителите на този знак интимността е доказателство за любовта. Колкото повече време прекарват с партньора, толкова по-силна е тяхната увереност, че всичко върви както трябва в една връзка. Когато любимият отсъства дълго време, веднага са способни да изпитат съмнения относно искреността му. Телците не се страхуват да допуснат партньорите си в интимната зона - те могат да прекарват часове в прегръдки, нямат нужда да бъдат сами. 

Близнаци 
 
Близнаците често са непостоянни. Страхуват се да допуснат своя партньор прекалено близо, но не го признават пред себе си. Те може да твърдят, че в една връзка трябва да има постоянна близост, а с всички свои действия да показват, че искат свобода. Близнаците трябва да се научат да говорят за проблемите си на глас, без да нараняват партньора си с грубостта си.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase