Снимка: Facebook

Ергени, събирайте се! Тайландски милионер търси съпруг за своята дъщеря.

В понеделник, 58-годишният Арнон Родтхонг обявил конкурс в социалните мрежи, за който могат за кандидатстват млади мъже, готови да се оженят за 26-годишната Карнсита и да наследят бизнеса му с износ на тропическия плод дуриан.

Все още не е ясно какви ще са критериите на конкурса, но наградата е налице – 10 милиона бата или 315 хил. долара. От ергените не се изисква специално образование, а само трудолюбивост и отговорност.

"Искам някой, който ще поеме бизнеса ми и ще го задържи на пазара. Не ми трябва бакалавър, магистър или някой с диплома за философ, а усърден човек с желание за работа. Това е всичко“, обяснява Родтхонг.

Само за 24 часа, кандидатите за поста на зет са стотици. А ако си мислите, че Карнсита прилича на някоя вещица и за кандидати за ръката й няма, грешите. Баща й просто не може да чака още дълги години дъщеря му са влюби в някой, който ще падне на едно коляно за нея.

"В момента, в който си намеря зет, ще му прехвърля веднага всичките си активи“, категоричен е Арнон.

Разбира се, последна дума има булката. 26-годишното момиче първо било учудено на предложението на баща си, но после й се сторило забавно. Карнсита обяснява, че татко й искал само най-доброто за нея и за това му имала пълно доверие, а и не била придирчива.

"Искам само мъж, който да ме придружава на светски събития и да си правим селфита", обяснява тя.
Момичето дори хвърлило поглед към наградата за жениха.

"Парите могат и да не стигнат до него. - шегува се тя. - По-скоро ще ги взема аз и ще отида да си направя пластична операция в Корея.“

С този бизнес нюх, нищо чудно, че богатият й баща търси на кого да я продаде, за да остане фирмата му в сигурни ръце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase