Wellcometomykitchen

Необходими продукти:

 
300 мл. хладка вода
 
500 гр. типово брашно
 
2 с.л. олио
 
1 ч.л сол
 
1 с.л. захар
 
1 суха мая-7 г.
 
1 с.л ленено семе
 
2.с.л ленено брашно
 
по една щипка мащерка, риган, босилек и сушен чесън
 
Месим тестото в машината за хляб на програмата за тесто, след като се замесим го оформяме на осем хлебчета(може да импровизирате с формата им). За по-лесно намаслете леко ръцете си. Оставете на топло да втасат за около 40 минути, след което ги печете на 200 градуса до готовност.

Още вкусни рецепти ще намерите в Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

5

Щирлиц

преди 1 седмица

Боядисан хляб с ленено семе.

4

Наблюдател

преди 1 седмица

Може и без ленено семе, не хабете мат'рала!

3

Анонимен

преди 1 седмица

Я оставете хората на мира!В България се яде бял хляб,типовия го даваха някога на животните.Аман от веганщини!