Източник: pexels

Не раждаме с мъдрост. Придобиваме я с времето, опита, образованието, средата, в която сме израснали, и хората, с които общуваме. Ако успеем да оставим егото си настрана и да научим важните уроци, ние трупаме мъдрост.

При интелигентните зодии точно тези характеристики са повлияни от астрологията.

Мъдрите хора се нуждаят от време да реагират, тъй като те трябва да обмислят последиците от своите действия, както и нещата, които са се случили в миналото, и следователно да изградят по-дълбоко разбиране за човешкото поведение и за света.

Кои са умните зодии, при които мъдростта предхожда възрастта им?

Риби

Мъдростта на Рибите идва от тяхното състрадание и грижата им към другите. Родените под този знак винаги ще бъдат там за всеки, който се нуждае от тях.

Те са познати като стари души и имат сила, благодарение на която помагат на хората около тях. Представителите на тази зодия не са егоисти, които се интересуват единствено от себе си, така че егото им не пречи да дават смислени и мъдри съвети.

Кои са останалите зодии четете на Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

8

Вай вай рибоците....

преди 3 години

Миролюбиви, наивни, работливи са риби, но чак пък най- мъдри е силно казано. Мъдростта на човека е строго индивидуална и не зависи от зодията му. Може би това е една характеристика над зодиите , която да се вкара към тази или онази зодия е грешно. Всеки талант от бога може само да се надгражда. Или го имаш и го развиваш или въобще си си късметлия...Каквото и да правиш може да развиеш нещо да научиш и толкова. Иначе всички на 80г ще сме мъдреци с дълги бради и голи глави , които да почесваме :-)

7

до 4 от славянин

преди 3 години

Ами ако мислиш с долната си глава в присъствието на жена, а не с горната, наистина всяка жена може да те моделира по свой вкус и желание! Мъж да се остави жена да го моделира по свой вкус и желание не е мъж, а домашно кученце!

6

Анонимен

преди 3 години

Доверяваш им се и си свършен.Вие си преценявате, дали да паднете толкова ниско.