Източник: pexles.com

Реалистите търсят истината, дори когато тя е причина да се чувстват неудобно. Реалистите са практични, нетактични, обективни и тяхната перспектива не е изкривена от пристрастие.

Както в повечето случаи, астрологията е добър наръчник за разкриване на най-добрите и най-лошите личностни черти. И независимо дали хороскопът го казва директно, има някои зодии с реалистичен поглед, които не виждат света през розови или сиви очила.

Реалистите определят своята гледна точка спрямо нещата, които всъщност се случват, а не спрямо това, което те искат или се надяват да се случи. За тях по-важни са действията. 

Кои са най-големите реалисти в зодиака?

Водолей

Водолеите могат да погледнат ситуацията ясно и да разберат точно какво се случва. Когато другите хора отхвърлят съветите или предупрежденията им, обикновено бъркат. Това е постоянна битка, в която се опитват да не изкрещят: "Казах ти"“ всеки път, когато са били прави.

Кои са останалите реалисти четете на Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 9 месеца

Няма "бели" Скорпиони.
Точно скорпионите НЕ са никакви реалисти. Прикритите и потайни хора не са реалисти. Скорпионите винаги имат някаква своя истина, която е пречупена през егоизма, личния интерес и жестокостта им към другите, и през призмата на снизходителността им към собствените им грешки.
Постоянно хвалите Скорпионите. Никаква обективност в тия статии.

3

Анонимен

преди 9 месеца

До аз

Скорпионите се делят на "черни" и "бели". На това се дължат различните мнения относно Скорпионите.

2

аз

преди 9 месеца

Какво е вярно за скорпионите??Те не лъжат някога, за да се почувства о-добре, те лъжат за да се почувства човека по-зле. Те въобще не обичат да гледат истината в очите, защото са най-големите маниполатори, злосторници, лъжци и злобари! Така че-грешна ви е статията!