Снимка: bTV

Кой ще грабне голямата награда от 100 000 лева в настоящия сезон на "Фермата" предстои да разберем на 17 декември. Но вече е ясен един от претендентите за нея. Това е земеделецът Яни от село Козлец.

Той беше избран за първи сигурен финалист от всички участници, дори отпадналите се върнаха, за да дадат своя глас за най-достойния фермер според тях.

Изненада поднесе Станислав, който подкрепи Яни, а именно от него беше отстранен по време на дуел. Всички очакваха бившият полицай и настоящ дърводелец да гласува за приятеля си Алек, но той ги сюрпризира с решението си. Останалите фермери, които гласуваха за бившия учител по история, са Мишо, Владо Николов, Иван Гинчев, Гечо, Анита, Франческа и Ивона.

Признанията им, че Яни е честен, работлив, добър и смирен, с много знания и умения, го просълзиха. Той им благодари за милите думи, а за втори финалист посочи Калоян: "Този човек не ме е оставил от първия до последния ден. И винаги е бил до мен. Ако бях отишъл на дуел първи, никога нямаше да избера него. Той ми е най-добрият приятел тук".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase