Снимка: БТА

Брад Пит е излязъл ядосан от втора среща с децата и мисли, че Анджелина Джоли ги настройва против него, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Децата не му говорят и не искат да му казват "татко".

Крис Херцог, телохранител, който работи както за семейството, така и за Джон Войт, бащата на Анджелина , разказа, че и двете срещи с децата на актьора не са минали добре.

"И на двете срещи в Лос Анджелис децата не са искали да му говорят. Той е изхвърчал от втората наистина ядосан. Това е камъчето, преобърнало колата. Войната вече ще е ядрена" - каза Крис Херцог.

Крис Херцог разкри също, че Брад Пит е преодолял раздялата си с Анджелина Джоли и се среща с друга известна актриса.

Въпреки че Брад Пит е много ядосан на Анджелина Джоли, той не иска спорът за попечителството да загрубява, за да не се разстройват децата.

Коментари Напиши коментар

11

офф

преди 5 години

анджелина ако беше *** нямаше да е посланик на оон и какво ли не още, друг е въпроса че във всяко семейство има проблеми, брат и анджи с нищо не са по различни от иван и петранка от 7 етаж например ! женят се карат се развеждат се голяма работа .. не ме говорели ?! ями много ясно, че ако анджи им е казала че той има връзка с друга жена и те са обидени толкова скоро да забрави майка им знам ли .. интересно коя е другата ?!

10

SOMEBODYYY

преди 5 години

И аз к'во ? Пфуу, сякаш развод не сме виждали.

9

Анонимен

преди 5 години

Жените са мръсници, така е