Снимка: GirlGreyBeauty

Забързаното ежедневие на съвременната жена я изправя пред множество изпитания всеки ден. Едно от тях, макар и неочаквано, е постоянно красивата външност.

Козметичната рутина се е превърнала в специално време „за мен“, което не просто ни дава сили да започнем деня си, но и вдига самочувствието по начин, по който уверено отмятаме задачите в графика си.

Красивите резултати често крият зад себе си многобройни опити да постигнем съвършената очна линия, идеалното равномерно нанасяне на фон дьо тен и точните места, на които да поставим руж.

Червилото, като задължителен козметичен продукт, поставя акцент върху устните и дори оптически ни помага да ги направим по-обемни и пухкави.

Козметичната индустрия, реалистично определена като една от най-динамичните, понякога създава толкова красива симбиоза между изкуството и прецизното майсторство на техниката, че ни кара да спрем за секунда и просто да погледаме с възхищение.

Пример за такъв момент ни дава професионалната гримьорка Андреа Рийд, която умело създава изключително красиви картини върху устните.

Прецизността ѝ ни дава възможност не просто да си представим, но и да видим как точно биха изглеждали вдъхновенията от пчели, листа, кошери, морски вълни, анималистични принтове и други.

Удоволствие за нас е да ви представим красивите резултати от симбиозата между изкуство и козметика в нашата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase