Снимка: mydomaine.com

Ако се чудите къде се намира най-готиното студентско общежитие в света, ще ви кажем, че то е в Амстердам и прилича повече на бутиков хотел.

Въпросното общежитие е със супермодерен дизайн, създаден от архитектите и проектантите от холандската фирма "..., Staat".

Студентският хотел предлага достъпен лукс за учащи се, за стажанти, за изследователи и за туристи. Цената на общежитието може да се калкулира от само за една нощ до за цяла една година.

Общежитието се използва най-вече от млади европейци, които са на някаква програма за студентски обмен и се обучават в Амстердам за един или два семестъра.

Отсядайки тук, те ще имат достъп до напълно обзаведени стаи с обща кухня, но със самостоятелен санитарен възел.
Освен това студентите ще се радват на различни пространства за отдих и релакс, на свободен достъп до Wi-Fi, на тихи учебни пространства, както и на 24-часова охрана.

Излишно е да казваме, че интериорът на общежитието е суперкреативен и готин и като го видите, може да ви се прииска да се върнете в университета.

Вижте снимки на въпросното общежитие в галерията на Тialoto.bg

Коментари Напиши коментар

5

5 звезди

преди 7 години

Приличат ми малко като затворите в Лебен ,Австрия и Хелдън,Норвегия.Особенно тая стая за почивка е едно към едно

4

ДИМ4О

преди 7 години

На студента му трябват три неща за да е добре:1.Евтина водка.2.Евтина марихуана.3.Евтини студентки.Боли ги за Амстердам-шареното общежитие. Да не сме дошли да СПИМ !

3

Хъммм

преди 7 години

м дааа , но със сигурност си нямат "Час Пик ", Пайнер , оазис , малката Перука и дашни девъчки ,абе задръстена работа , да наминат през студентски град да се актуализират