Снимка: Reuters

Хората от Обединеното Кралство, които изневеряват на половинките си, предпочитат да слушат рок и кънтри музика, но не си падат по рапа, установи британско изследване, публикувано във в. "Дейли мейл".

Проучването било поръчано от сайта за извънбрачни връзки IllicitEncounter.com, съобщава БТА. От него проличало, че 41 на сто от кръшкащите поданици на Нейно Величество предпочитали рокендрола.

Анкетата обхванала изневеряващи партньори, които били запитани кой е предпочитаният им музикален жанр. В Англия, Шотландия и Уелс 41 на сто се изказали в полза на рока, 26 на сто в полза на поп музиката и 11 на стоп за кънтрито.

Кръшкащите ирландци се оказали с по-различни музикални предпочитания. Тридесет и три на сто от тях се произнесли в полза на кънтри музиката, а едва 29 на сто в полза на рока. От получените данни станало видно, че феновете на Ози Озбърн е по-вероятно да се отбият от правия път в любовта, отколкото поклонниците на Джей Зи.

Седемдесет на сто от британците не биха се впуснали в любовна авантюра с партньор, който не споделя техните музикални вкусове, отчела анкетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase