Снимка: архив, Reuters

Жена си поиска обратно дарения на съпруга й бъбрек, след като установила, че той й изневерява, пише агенция ЮПИ.

Семейната драма се случила на 41-годишната Саманта Ламб от английското градче Айвибридж. Тя се омъжила за 45-годишния Анди през 2007 г. По-късно той се разболял, имал нужда от трансплантация и съпругата благородно му предложила своя бъбрек.

Но когато Анди се възстановил, започнал да кръшка, въпреки че носел в себе си органа на жена си. Анди изневерил на благородната Саманта с най-добрата й приятелка. Прелюбодейката си признала за връзката с Анди. Стигнало се до развод.

"Аз му дадох втори шанс в живота и сега той ще може да види своите внуци как растат", негодува Саманта. "А Анди се оказа неблагодарник. Искам си бъбрека обратно, за да го даря на някого, който го заслужава повече от него!"

От своя страна Анди Ламб отрича да е изневерявал на съпругата си. Той й останал верен, дори когато се изнесъл от къщата. Просто бракът не им провървял. "Аз винаги съм имал със Саманта големи разправии. Нейните родители не ме харесваха. Освен това, аз никога не съм я молил за бъбрека, защото съществуваше голям риск. Тя настоя и никога не съм отричал, че дължа живота си на нея!"
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase