Общ преглед

Красавицата Ерин Брейди на 25 години от щата Кънектикът спечели конкурса Мис САЩ 2013,  предаде Асошиейтед прес. Журито оцени особено красивите очи на момичето, идеалната му фигура, а също изключително и умното му поведение на сцената. 

Брейди получава не само короната за красота, но и жилище в  Ню Йорк. Тя ще представя САЩ на конкурса "Мис Вселена", който ще се състои на 9 ноември в Москва. 

Победителката е завършила финанси в Централния университет на щата Кънектикът, а след това е получила допълнително образование в областта на наказателното право. Сега работи като счетоводител. Планира да получи магистърска степен по делово администриране и да се занимава с пенсионни програми.

Детството на най-красивото момиче в САЩ не е било безоблачно, твърди Нюзру, цитирана от БТА. Брейди е израсналата в семейство, в което се е злоупотребявало с алкохола и наркотиците. По време на конкурса самата Ерин е разказала за плановете си да помага на деца, които растат в такива условия.

Във финалната тройка на конкурса "Мис САЩ 2013" са влезли още Мери Маргарет Маккорд от Алабама и Стейси Джурис от Илинойс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар