Херцогинята на Кембридж Катрин. Снимка: архив, Reuters
fallback

Херцогинята на Кембридж Катрин за втора поредна година бе избрана за Икона на красотата след допитване, направено във Великобритания по поръчка на веригата магазини за козметика "Супердръг", пише в. "Сънди експрес".

30-годишната съпруга на принц Уилям, която очаква първото си дете, е получила 27 процента от гласовете на участниците в анкетата.

Сестрата на Катрин - 29-годишната Пипа Мидълтън, класирана миналата година на второ място, в тазгодишния списък заема пета позиция.

Първа подгласничка на херцогинята на Кембридж за 2012 г. е 34-годишната певица и съдия в шоуто "Х Фактор" Никол Шерцингер.

 Трета е олимпийската медалистка Джесика Енис, следвана от телевизионната водеща Холи Уилоуби.

Челната десетка на Иконите на красотата за 2012 г. се допълва от Черил Коул, Виктория Пендълтън, Катрин Дженкинс, Джеси Джей и Хелън Фланаган.

"Едва ли е изненада за някого, че херцогинята на Кембридж Катрин отново се окичи с титлата Икона на красотата. Ефектът Кейт все още е много силен и стимулира дамите да подражават на прекрасната кралска булка", казва Никола Уинг от веригата магазини "Супердръг".
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 11 години

Американците казваха , това момиче е хубаво и има здрав вид ! И принц Уилям избра нея !

50

Анонимен

преди 11 години

аз ако тръгна из софия до довечера ше събера поне 10 мацки 10 пъти по хубави.------------------------ Друг път.

49

Димитър Л.Делийски

преди 11 години

Странни вкусове имат тези англичани... Аз помислих, че това е внучката на Баба Яга. И като си помисля, че синът ми живее в Англия... Май съм възпитал и у него странен вкус... Жалко, че съм художник... А-а-а-а, не съм виновен аз, а учителката му по английски! Не ми придиряйте, - защото съм на трапезата от 18 часа - 1 бутилка мека топлина и 2 бутилки 6-годишно собствено вино хамбургски мискет, 3 пражоли от свинска рибица, 2 буркана кисели краставички - ха честита ви Нова фатална година!

fallback