Снимка: homedsgn.com

Чувствате, че искате промяна в дома си? Предлагаме ви лесен и определено нестандартен начин, за да го направите.

Няма нужда да обзавеждате наново стаите или да боядисвате стените в различен цвят. Достатъчно е само да монтирате специална светлинна схема в дома си.

Всъщност става дума за ново предизвикателно и интересно интериорно предложение, което идва от Русия. Руското дизайн студио SL Project предлага на пазара своя нов проект - Housing Problem project.

Иновативното светлинно решение представлява специална светлинна схема в цветовете на дъгата. Лампички с разнообразни цветове се монтират в различни части на стаята – на тавана, под дивана, над телевизора – въпрос на личен избор.

Творческият интериорен проект от Русия прави дома да изгледа по нов и различен начин. В зависимост от светлините на стаята може да се придаде по-мек или по-свеж вид.

Дори обзавеждането на жилището да е по-семпло, с подходящото осветление всичко се променя. Друго предназначение на Housing Problem project е да „разширява“ тесни пространства, като ги прави да изглеждат по-просторни.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и вижте как една стая може напълно да промени вида си благодарение на няколко различни светлини.
 

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 10 години

Що изтрихте Гошо ***, коментара му беше много смислен? Ако трябва да говорим за антиреклама, антирекламна е единствено тази зле написана статия. Би трябвало да върнете парите на този, който ви е платил.

11

Анонимен

преди 10 години

Чак такива големи стаи в малките жилища няма. Иначе като си купувах малко жилище, най-голямата ми грижа беше тоалетната да не е точно до кухнята, както ги правят повечето. Даже в един форум на архитектите ги питах защо така ги правят, а те ме засипаха с мърсотии и цинизми като някакви най-долни хамали.

10

Владо

преди 10 години

Аз ли съм *** или dnes.bg не правят разлика между оЦветявам и оСветявам?