Снимка: БСП

Кандидатите на БСП ще обжалват избора на кметове в районите "Искър", "Люлин" и "Красна поляна", съобщиха от пресцентъра на БСП-София.

На 11 ноември издигнатите и подкрепени от БСП кандидати за кметове на столичните райони "Искър“, „Люлин“ и „Красна поляна“ Борис Цветков, Мая Александрова и Георги Миланов ще подадат жалби срещу решенията, с които са обявени за избрани кметовете на посочените райони.

Още по темата

Жалбите се бъдат депозирани в 15.00 часа в Общинската избирателна комисия (ул. „Московска“ № 33).

Припомняме, че в Нови Искър кметското място получи кандидатът на ГЕРБ - Даниела Райчева, в
Красна поляна - Иван Чакъров, коалиция ГЕРБ (СДС) - 47.47%, а втори остана Георги Миланов Миланов, който беше независим - 44.23%.

В Люлин спечели Милко Младенов, коалиция ГЕРБ (СДС) - 49.51%, а втора е Мая Александрова, БСП за България - 42.73%.
 

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 2 години

До 12Мнго точен коментар за това кои са гласоподавателите на ГЕРБ - роми, хомосексуални и хрантутници на държавна служба. Има подозрения обаче, че броят на пуснатите бюлетини не съответства на хората по места. Трябва да се изясни имало ли е фалшификации или са били само манипулации и въвеждане в заблуда. Един нормален съд би разгледал съвестно сигналите , за да отсъди справедливо. Нека има стправедливост.Защо не споделиш от коя партия и кой джендър точно

22

тя

преди 2 години

Наслушахме се на лъжливите обещания на Чакъров !

21

тя

преди 2 години

Този кмет в "Кр поляна" за втори път взима кметското място с манипулация ! Няма жител от района ,който да гласува за него освен районната администрация и ромите , които манипулират !