Снимка: Булфото архив

„Гласувах за нова перспектива на столицата - властта е в ръцете на хората и нека гласуват свободно за своето бъдеще.“, това каза водачът на листата на "БСП за България" и лидер на партията Калоян Паргов, след като гласува на местните избори, предаде Агенция "Фокус".

Още по темата

Мая Манолова пусна бюлетина – за чисто и прозрачно управление!

Паргов обърна внимание, че днес гражданите трябва да изберат кой да управлява Столична община, районите, селата и чие да бъде мнозинството, което да определя политиките в следващите четири години.

"За това е много важно, използвам възможността да призова хората да упражнят правото си на глас, защото властта е в техните ръце и те определят. Второ, гласувах за една промяна и за една нова перспектива за столицата, за едно бъдеще на София, което де доведе до едно по-високо качество на живот в София и на софиянци. За това гласувах", подчерта Паргов.

На въпрос какви са неговите очаквани от днешния вот, лидерът на БСП - София заяви: "Очакванията са ми софиянци да преодолеят страха, апатията, недоверието, че един вот може да бъде предрешен, купен, да бъде манипулиран и да излязат и да гласуват свободно за своето бъдеще", изтъкна Паргов.

По думите му, когато това се случи резултатите ще бъдат по-различни от тези, които някои са наблюдавали през последните 10 години. "Това ми е очакването и надеждата", изтъкна още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase