Снимка: Vogue

Двукратната олимпийска златна медалистка Линдзи Вон наскоро си купи супер елегантна къща за сумата от 3,5 милиона щатски долара.

Американската скиорка, която неотдавна се раздели с голфъра Тайгър Уудс, се е сдобила с имот в престижния квартал на Лос Анджелис – Холивуд Хилс.

Луксозният дом на атлетичната блондинка е с площ от 418 кв. м и разполага с четири спални, пет бани, кухня в италиански съвременен стил, голяма дневна с камина, просторен дрешник и двор с инфинити басейн и веранда.
Вон, която в момента се възстановява от травма на коляното, сподели наскоро в интервю, че не съжалява за връзката си с Тайгър, въпреки слуховете, че той редовно ѝ е кръшкал.

„Прекарах три невероятни години с него. Това беше доста поучителен опит за мен. С всяка връзка, човек може да научи какво иска и какво не иска да открива в своя партньор.“

Линдзи не е много опитна в любовта. Тя се разведе със съпруга си Томас Вон през януари 2013 г., а веднага след това започна да излиза с Уудс. „Томас наистина беше първото ми гадже, така че нямам много опит във връзките“, призна тя.

Тя се омъжи за Вон, когато беше едва на 22 години. Наскоро Линдзи разкри, че смята да се завърне към състезанията чак за Зимните олимпийски игри в Южна Корея през 2018 г.
Вижте снимки на къщата на Линдзи в галерията нa Tialoto.bg

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase