Снимка: Pixabay/PIRO4D

COVID "най-вероятно" е изтекъл от лаборатория, заключава взривоопасен сенатски доклад, в който законодателите казват, че Китай "вече не заслужава да се възползва от облагите на уповаване на" теорията за предаване на инфекцията от животни.

Политиците заявиха, че са се появили "съществени" доказателства, сочещи към инцидент при изследвания, докато доказателства за естествено разпространение "липсват", съобщава „Дейли мейл“.

В междинния доклад се заключава, че нежеланието на Китай да сътрудничи или да отвори въпросната лаборатория означава, че той "вече не заслужава да се възползва от облагите на версията за заразяване от животни".

Докладът беше публикуван днес от сенатската комисия по здравеопазване, образование, труд и пенсии.

Коментари Напиши коментар

75

ДОБРО УТРО !

преди 4 месеца

ОТКРИХТЕ АМЕРИКА С 16 ГОДИНИ ЗАКЪСНЕНИЕ ! ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ, КОИТО ПОЛЗВАТ МОЗЪКА СИ + АНГЛИЙСКИ !

74

Анонимен

преди 4 месеца

Понеже не се продават експерименталните терапии, маркетинговата кампания залага на нова схема - изключително леката и безопасна настинка КОВИД всъщност е "биологично оръжие" - така че, наръгайте се

73

Анонимен

преди 4 месеца

Още ли дъвчете настинката като страшен вирус бе... ваксизависими... я търчете за седми бустер... да ви ужкимпредпазва от тежко боледуване за няколко седмици... тая депопулация няма да се извърши сама