Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

747 са новозаразените с коронавирус през последното денонощие при направени 6495 теста. Това означава, че делът на положителните резултати е 11,5 процента, показват данните на Единния информационен портал у нас.

Още по темата

В момента активните случаи са 11 565 като в болница се намират 703, от които 39 са в интензивно отделение. Новопостъпилите за последните 24 часа в болнични отделения са 113 пациенти.

Излекувани през последното денонощие са 1179 души, а общо от началото на пандемията - 1 197 468.

Починали са 11 пациенти, с което общо 37 632 са жертвите на коронавируса в страната.

Поставените дози ваксини са 1091, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 527 960 дози.

 

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 месеца

Анонимен 8, схващам много добре и дори съм ваксиниран. Но ти май не схващаш нещо. Не съм ти собственост, за да ми казваш колко да живея. Не съм ти собственост нито на теб, нито на Държавата. Поемам рискове за различни неща и си понасям последствията. И нямам намерение да се подчинявам до състояние на робска зависимост нито на теб, нито на общественото мнение, нито на Държавата. Данък "обществено мнение" не плащам. Схващаш ли?

9

Бате Сечко

преди 4 месеца

До 8 Ми бегай за бустер, бе зависим приятелю! Намерил ми, какво да цитира...!?Хахахахааа...Аз гледам покрай мен, кой се разболява тежко, кой позитивен и т.н? Все едно да цитираш педофили, който побликува за детското здраве-Какво очакваш?!? Бягай да къртиш пейки, маска-даже две...Краставица отзад, и си защитен!!! Ще се мре ЯКО! ХАХСХАХААААА...

8

Анонимен

преди 4 месеца

Световната статистика публикува резултатите от мащабно международно проучване. Оказва се, че неваксинираните развиват тежък ковид и попадат в болница 4 ПЪТИ по-често от ваксинираните. Четири пъти по-голям риск! Схващаш ли!