Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според данни на ТАСС броят на новите случаи на коронавирус в света през миналата седмица е бил 5,5 милиона, което е с 600 000 по-малко в сравнение с предходния период.

Още по темата

Около 15 000 души са починали за седем дни от COVID-19. Това е равнището, на което смъртните случаи се задържат от края на юли, предава БГНЕС.

Значително е намаляла заболеваемостта в страните от Европа, където през миналия месец тя е била най-висока в света. В Германия например числото на новозаразените е намаляло три пъти; ако в средата на юли там са били идентифицирани около 150 000 заразени на ден, сега те са по-малко от 50 000. В Италия и Франция те са съответно пет и седем пъти по-ниски - до 20 000 случая на ден.

Освен това в страните от Латинска Америка темпът на разпространение на инфекцията също рязко е намалял.

От края на миналия месец досега в Австралия честотата на заболяванията също е намаляла наполовина. В момента там всеки ден се разболяват малко над 20 000 души.

Коментари Напиши коментар

24

Министъра да знае

преди 1 месец

НОвото нагло престъпно исключително мощно оръжие рекалмирано като "ЕКО СТИКЕР"уврежда обемно всичко в купето.. След НЕЗАКОННО ЗАЛЕПВАНЕ ПОЛУЧИХМЕ с майка ми веднага остро проникващо главоболие от еко стикери..Залепилия незаконно еко стикера ме предупреди че имало и антени в него.Включи се система за постоянно следене и увреждане в реално време ..КАкто при движение така и при престой в автомобила.Свалят данни обемно от лични карти и други с холограмни оръжия.Облъчват по време на сън УБИИСТВЕНО..

23

УБиват с ЕКО СТИКЕРИ

преди 1 месец

Внимание оръжието снимано да убива рекламно в болницата в Ухан през 2019 година вече масово е разпространено в България.Експерти да проверят колко стотин хиляди дигитално холограмни оръжия са продадени в България чрез МВР РЕКЕТ> Вижте "ЕКО СТИКЕРИ".Проверки направени по искане на експерт на МВР получил специфични остри увреждания на главен мозък ,очи и сърце след залепване НЕЗАКОННО НА ЕКО СТИКЕР В ЛИЧНА КОЛА.Доказаха ползване за проследяване,центриране и облъчване вкл в дома и колата..

22

Хм

преди 1 месец

Помните ли биолабораториите в ***. И тук има такава. Една бг журналистка Диляна ... (не й помня фамилията) беше правила разследване. Та може следващият вирус да атакува само хората, които споделят общи гени или там както се нарича, с определен геном, приблизително националност. Това ако не е биологично оръжие, здраве му кажи