Снимка: БГНЕС

От понеделник, 4 юли, мобилни екипи в столицата ще ваксинират срещу коронавирусната инфекция желаещи, но трудноподвижни хора, като ваксинацията ще се извършва в домовете им.

Това съобщават от Столичната регионална здравна инспекция. Екипите са от Центъра за спешна медицинска помощ.

Ваксинирането ще се извършва до 10 дни след предварително записване на тел.: 02/8130453 или на e-mail: kmda2@srzi.bg, както и msi@srzi.bg.
 

Коментари Напиши коментар

9

Андрей Вишински

преди 1 месец

Пурко Илиев трябва да бъде съден за престъпления срещу човечеството!

8

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

До ЧичоАбе чичак,само ти ли още не си разбрал че си овца,която сляпо вярва в лъжепророците(Кунчевците,Томовците и Пурко Илиев)!Тези господа,първо не са вирусолози,второ-говорят лъжи и глупости,и трето,защо Западна Европа и Елиния имат масова заболеваемост?

7

Чичо

преди 1 месец

До АнонименАбе вие мислите ли въобще?! Изглежда не (представител на 80%, както беше казал онзи професор преди време). Вируса намалява през лятото (не изчезва). А и ваксинирането не е панацея - нито гарантира, че вируса ще изчезне, нито, че няма да се разболееш. Обаче гарантира нещо съществено, което всички удобно пропускат. Че ще изкараш заболяването в олекотената му версия и няма да умреш. Или това е нещо дребно и не заслужаващо да се спомене?!