Снимка: архив, БГНЕС

Главният изпълнителен директор на Pfizer каза пред френската телевизия BFM, че коронавирусът ще продължи да циркулира в продължение на много години напред. Настоящата вълна обаче трябва да бъде последната, която да доведе до ограничения. Той изрази надежда, че "ще се върнем към по-нормален живот", предаде БНР.

Още по темата

Изпълнителният директор на Pfizer Алберт Бурла също така каза, че ваксината срещу COVID-19 на компанията е "безопасна и ефективна" за децата.

Той заяви още, че Pfizer има инвестиционен план на стойност 520 милиона евро във Франция в продължение на пет години, за да помогне за справяне с коронавирусната пандемия.

В тази връзка Pfizer създава и партньорство с френската компания Novasep за разработване на лечение с хапчета против COVID-19.

 

Коментари Напиши коментар

59

Бай Ганьо

преди 3 месеца

До Само да попитамЗащото в кавичките цитират онова, което е казано дословно помежду другото, написано в текста. Що търсите "под вола теле" не мога да разбера. "Вари го, печи го", *** все мисли, че му "кроят" шапката и ще го уморят. Сигурно и тук не е ясно защо има кавички.

58

Аноним

преди 3 месеца

Докато има ваксиниращи се глОпаци, ще им бухат и вирусите, които да разнасят и да циркулират. Разберете го! И не само този вирус. Имат интерес да си продават "лекарствените" продукти под предлог "спасяваме света".

57

Коведаро стъкмистики

преди 3 месеца

Няма никакво увеличение на смъртността, тя е в рамките на обичайното. Лъжа е че има повишаване на смъртността. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Средната смъртност за миналата година на ден са 285 души. Има един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте към 23 и 45 часа, отново починалите са ок. 285 души, тоест умрелите са точно толкова колкото преди ПлАндемията.