Снимка: архив, БГНЕС

Пандемията от COVID-19 няма да е последната за човечеството, написа в Тwitter генералният секретар на ООН Антониу Гутериш.

Повод е днешният Международен ден за готовност за епидемия, който бе обявен от Общото събрание на ООН през ноември 2020 г.

"Докато се борим с тази здравна криза, трябва да се подготвим за следващата. В Международния ден на готовността нека обърнем внимание на този проблем и да подчертаем инвестициите, които той изисква", пише Гутериш.

 

Коментари Напиши коментар

59

В.

преди 1 година

Ковид си има административни структури вече. Както вече знаем административна структура не се саморазпуска. Колко време е траяла Инквизицията. Ами през цялото Средновековие до Френската революция. С изключение на Скандинавия където са продължавали да горят вещици на клада.

58

Анонимен

преди 1 година

Аа, значи си имате вече план за следващи вируси, който ще следвате стриктно?! Браво, браво, добре се справяте с контрола на населението

57

Наминаващ

преди 1 година

Във Форт Дедрик вече е компилиран следващия вирус, докато на такива фарисеи визионери не започнат да се търкалят главите по площадите човечеството няма да види добро