Снимка: БГНЕС
fallback
Световната здравна организация (СЗО) обяви, че предварителните доказателства сочат, че сегашните ваксини срещу COVID-19 може да имат по-малък ефект срещу варианта Омикрон, предаде БГНЕС.
 
В седмичната си епидемиологична актуализация СЗО заяви, че са необходими повече данни, за да се разбере по-добре степента, до която Омикрон може да заобиколи имунитета, възникнал вследствие на ваксини или предишна инфекция, съобщава Ройтерс.
 
"В резултат на това общият риск, свързан с новия вариант Омикрон, остава много висок", заявиха от СЗО. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Ужасяващо

преди 2 години

Биг Фарма и световните банкстери,мачкат,на тях никога не им е пукало за животът по планетата Земя!Големите ви лъжи,няма как да пробият,не и в България!Всичко е ясно,ние ви знаем,ясни сте ни,вие само ни манипулирате,няма никаква доза/процентче/единична истина дори във вашите ,вие всичките,които денонощно, целогодишно работите против хората,за това да ни поробите,да си правите експерименти с нас,за неясни цели,за ни избивате-ИДВА СТРАШНИЯТ СЪД ЗА ВАС!Дръжте се хора,ние сме силни,когато сме ЗАЕДНО!

47

Гккиии

преди 2 години

Махайте този вирус и всички забрани само лъжете всичко с тези вируси е само да ни накарате да се ваксинираме всичко е за пари

46

Децата заразители

преди 2 години

СЗО да издаде заповед за всички деца да се боцкат и ваксинират. Децата пренасят всички видове зарази и болести.

fallback