Снимка: архив, БГНЕС

Руска фармацевтична компания съобщи, че е създала собствено лекарство срещу COVID-19.

Още по темата

Компанията е подала в края на октомври документи за регистрация на медикамента, пише „Комерсант“, цитиран от БНР.

Руското издание уточнява, че втората фаза на клиничните изследвания на лекарството, наречено иновирон, е приключила през юни и в нея са участвали 340 доброволци.

 

Коментари Напиши коментар

76

До Боби

преди 2 месеца

Боби, не си заслужава да спориш с Влади - той е много семпло бастардче! Да откраднеш формула на ваксина не е като да препишеш задачката по смятане от другарчето си! Правенето на ваксина е поредица от сложни и фини биохимични процеси, спазване на последователност на реакциите, изключителна прецизност и професионализъм. Научил дуата "хакери" и мисли, че това са ангели небесни! И как ще тръгнеш със закъснение, а ще стигнеш преди "АЗ"? Институтът "Гамалей" (не Гамалея!) е над световното ниво!

75

изпробвано

преди 2 месеца

Авирон рапид върши страхотна работа при вирусни, включително и ковид. Може да се пие от деца над 5 год възраст, бременни и кърмачки. Не се шашкайте ако имате тъмно ако- от хумуса е, лекарството е натурално и без странични действия.

74

Боби

преди 2 месеца

До ами "Щом е "сделано в Россиа",агенцията по лекарствата ще го сложат "на трупче"(този израз го знаят които са ходили на казарма,когато старшината ти има зъб и виждаш отпуска "на куково"лято)" __ Така да се каже да довършим темата. Спутник В успешно се ползва вече в над 70 странни по света. Има си всякакви статистики. Защо отказват да го сертифицират? Производителя нямал РЕПУТАЦИЯТА и не бил СЕРТИФИЦИРАН по еди кои си стандарти... Производителя не е сертифициран да произвежда ОРИГИНАЛНИЯ си про