Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Сблъсъци между полицията и демонстранти избухнаха на протест срещу зелените сертификати в италианския град Триест, предаде ТАСС. Според италианската телевизия РАИ на протеста е имало около 8 000 души.

Сблъсъците са станали, когато няколкостотин от протестиращите се опитали да преодолеят полицейския кордон и да излязат на главния площад в града, предаде БНР.

Oще по темата

Полицията е използвала гумени палки, един човек е ранен, а други десет са задържани.

В Милано на протест срещу сертификатите излязоха около 4 000 души. Те блокираха движението на транспорта, след като се отклониха от предварително съгласувания с властите маршрут.

Акции на недоволство срещу документа за ваксинация имаше и в други италиански градове като Торино, Падуа и Неапол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Лекар ихтиманец

преди 2 години

В другата статия, която хвалеше Италия с 80% ваксинирани не пишеше, че и там има зелени сертификати. Най-накрая да не излезе, че ваксинираните също умират, но малко по-късно!

64

Италия

преди 2 години

До 55. Точно така! Ама в БГ не вярват. Ние сме си ваксинирани и когато чуя че някой не е ваксиниран просто го избягване. Не ни интересува дали има тест или не. Всичко е много по-лесно. Не мога да разбера проблема на който не иска да се ваксинира. Че били излезли 4000 мърлцовци да се оплакват. Голяма работя. Никой не ги подкрепя.

63

Анонимен

преди 2 години

Нарочно си изтрило поправеното мнение и си оставило сгрешеното. Ти си зло същество и ще страдаш много. Помни ми думата.

fallback