Снимка: МЗ

Още два туристически обекта - два от най-култовите и популярни нощни клубове в столицата получиха стикера „100% ваксиниран персонал“, съобщиха от Министерството на туризма.

Министърът на туризма доц. Стела Балтова заедно с държавния главен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев поставиха отличителния знак срещу сертификатите, които собствениците на заведенията представиха.

С това те показаха своята съпричастност към каузата – опазване здравето и сигурността както на своя персонал, така и на своите настоящи и бъдещи посетители.

Собствениците на клубовете – Димитър Илиев и Евгени Зумпалов, споделиха, че решението на техните екипи е било спонтанно и продиктувано от вътрешната убеденост, че това е начинът да предпазят своето здраве и да си осигурят свободата и възможността да работят в условията на пандемията от COVID-19.
 

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 7 месеца

Сега като куньо и балтова са с корона дали персонала ще е в карантина?

65

Tseh

преди 7 месеца

Да се бойкотират на 100 процента подобни обекти.

64

Анонимен

преди 7 месеца

До анонимен 49. Кунчо днес го каза, ама няма кой да слуша. Сертификата за ваксинирани важи една година след втора игла, за преболедували 6 месеца след карантина, за тези с клечката в носа- 3 дни. Демек набодените трябва да се боцкат след една година пак и така докато свят светува, стига да са живи и здрави.