Снимка: БГНЕС
Първият жребий за един от общо 102 смарт часовника, които ще бъдат раздадени като награда на ваксинирани граждани, ще се проведе на 8 октомври, съобщи здравното министерство, което е и организатор на томболата.
 
Първият жребий ще определи 25 души, които са си поставили ваксина срещу ковонавирус в периода от 30 септември до момента.
 
В играта с предметни награди, която е създадена с цел да увеличи интереса към ваксината срещу COVID-19, могат да участват лица над 12-годишна възраст, които са ваксинирани без значение дали имунизационният цикъл е завършен. 
 
Всеки, който е спечелил награда, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата.

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 3 месеца

Няма такъв ЦИРК! Циркът,обаче е изкуство!А това е създавене на нов световен ред внушаване на страх чрез създаден вирус -вируси винаги е имало и ще има, микробите и бактериите са полезни за организма -,а цял живот ви лъжа.!Продадоха ви проблем ,негативно ви внушиха и продължават всеки ден отвсякъде - човек трябва да мисли!! докато не се ваксинирате да ви убиват с ваксини.ИМУННАТА СИСТЕМА Е КЛЮЧЪТ КЪМ ЗДРАВЕТО ТЯЛОТО Е СЪВЪРШЕНО И МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ ВСЯКА ЕДНА БОЛЕСТ ДО КОЯТО ЧОВЕК САМ СЕ Е ДОВЕЛ

48

Гого

преди 3 месеца

не не, това е смарт часовник за комуникация с чипа дето са вкарали с ваксинатаДа може по-лесно да се знае какво става :-) :-) :-)

47

Тикван Великолепни

преди 3 месеца

Наградата трябва да безплатно погребение с почести!