Снимка: LAP.bg

РЗИ е съставила акт на „Локомотив“ (София) за неспазване на противоепидемичните мерки, наложени заради разпространението на коронавируса, потвърдиха от клуба.

От там допълниха, че санкцията е заради сблъсъците между феновете на „железничарите“ и тези на „Славия“ на последния мач между двата тима.

Още по темата
„Днес, 29.09.2021 г., беше връчен Акт за установяване на административно нарушение на „ФК Локомотив София 1929“ като юридическо лице от Столичната регионална здравна инспекция за нарушаване на наложените мерки за спазване при епидемиологичната обстановка в страната с издадена заповед от Министъра на здравеопазването при създалото се меле между двете агитки на „ФК Локомотив София 1929“ и ПФК „Славия““, написаха от „Локомотив“ на страницата си в Instagram.

Глобата ще е в размер от 500 до 2000 лева.

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 месец

РЗИ то,по всички стадиони е така ,без маски и не са през две седалки ,къде спите ?

7

Славист от Варна

преди 1 месец

Тези от снимката са само младежката агитка на Славия. Аз седях под козирката на "Васил Левски", където имаше възрастни слависти над 30 г около 1000 - 1500 души. Така че лъжата за малкото публика на Славия е за намаляващите от ФК "Левски" и коеЦСКА.

6

Реалист

преди 1 месец

Иначе на снимката ве виждат едно стадо чаршафи един върху друг. Защо са глобили Локо?