Снимка: БГНЕС

Увеличава се броя на новозаразените с коронавирус в страната. Само за област Хасково са регистрирани 71 нови случаи за последните 24 часа, съобщават от Областната администрация.

71 нови положителни случая на коронавирус са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие, съобщиха от Областна администрация.

Още по темата

Лицата са от общините Свиленград, Хасково, Харманли, Тополовград, Симеоновград, Минерални бани, Любимец, Маджарово и Димитровград. 129 души са хоспитализирани към момента, които се намират за лечение в лечебни заведения за болнична помощ, предава БНР.

Диагностицираните случаи с коронавирусна инфекция в областта от началото на пандемията до момента са 10563. Излекуваните лица са 9137. Починали са 683 лица.

На 23 август са починали двама души. Единият случай е мъж на 55 г. от община Mинерални бани, положителен от 18 август. Той е хоспитализиран на 22 август. Мъжът е бил с придружаващо сърдечно заболяване.

Другият случай е жена на 81 г. от община Хасково, положителна от 12 август. Починала на 23 август. Тя е била с придружаващи сърдечно и хронично чернодробно заболявания.

Положителнo лице от 22 август е регистрирано от помощен персонал на детска градина „Слънце“-Димитровград от яслена група. С оплаквания е от 21 август, като последно на работа лицето е било на 20 август. Под карантина са поставени три лица от персонала и 14 деца.

Коментари Напиши коментар

4

адмирал годжи

преди 5 месеца

Хладилни камиони в църките, русенски легла по пазарите, чували за трупове по планините! Яко ще се мре!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Цяло лято нямаше ни един случай в градина и ясла и сега вече филма стартира от днес, като по поръчка.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Положително лице от 22 август е регистрирано ...Под карантина са поставени три лица от персонала и 14 деца... И веднага огнище ???