Снимка: БГНЕС
Разработчиците на руската ваксина срещу коронавирус "Спутник V" обявиха във вторник, че е сключена сделка с индийския производител на ваксини Серумен институт за производство на 300 милиона дози годишно, предаде БГНЕС.
 
"Страните възнамеряват годишно да произвеждат над 300 милиона дози от ваксината в Индия, като първата партида се очаква през септември 2021 г.", се казва в изявлението на Руския фонд за директни инвестиции (РФДИ).

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 месеца

до Факт ; Спутник 5 си ти, другарю , само че без С-то , а ваксината се казва "Спутник-V" (спутник- ви),другарю ,образовай се малко !И може да се поспори кой точно е физиологическия разтвор ...

13

Анонимен

преди 9 месеца

Индийците уважават Руснаците, когато англичаните разделят Индия създавайки изкуствената държава Пакистан с ясната идея да поддържат конфликт за да продават оръжие на двете страни, Индия се обръща към Русия и започва да купува руско оръжие. Затова Индия беше една от братските страни в ерата на СССР, начело с Махатма Ганди, Индира Ганди, Раджив Ганди, изобщо кланът Ганди целеше да избави Индия от желязната прегръдка на британската империя.

12

Веселинъ 7112136860

преди 9 месеца

Което доказва,че циgаnиte са едни от тези,които извършват геноцид над човечеството и природата въобще.