Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Властите в Северна Корея са изпратили запитване за доставка на партида ваксини срещу новия коронавирус до Глобалния алианс за ваксини и имунизации. Това съобщи днес агенция Киодо, като се позова на дипломатически източници, предаде ТАСС.

На 3 януари Корейската централна телеграфна агенция информира, че Пхенян е засилил мерките, насочени срещу разпространението на заболявания в страната.

Oще по темата

Южнокорейската агенция Йонхап съобщи на 22 декември, че според доклад на СЗО КНДР не е регистрирала нито един заразен с коронавируса от началото на пандемията.

Севернокорейските власти неведнъж са заявявали, че в страната няма нито един заразен, единствено защото те бързо са затворили границите и са наложили строги карантинни ограничения, припомня ТАСС, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ГосТ

преди 3 години

Ха ха ха бившите продавачи от плод'зеленчука и месарниците, настоящ хайлайф си мислят, че Северна Корея са по изостанали от банановата република българия. Хахаха хахахаха

10

Анонимен

преди 3 години

Я шишко нали нямаше нито един болен :) Представям си каква трагедия е там, без адекватно здравеопазване и техника. Поредният соц кошмар се развива там. Тея хора подобрв да умрат и да свалят тея военни престъпници, отколкото да живеят така.

9

Пардон

преди 3 години

За 6 ти става дума Непрекъснато трият

fallback