Снимка: БГНЕС

В Италия ще бъдат забранени пътуванията между различните области по време на наближаващите коледни празници. Рестрикцията ще важи от 21 декември до 6 януари, съобщи премиерът Джузепе Конте.

Още по темата
Забраната ще се отнася и за гражданите, които пътуват до свое второ жилище в друга област. На 25 и 26 декември и на 1 януари ще бъдат забранени пътуванията и между различните общини в Италия.

Остава в сила вечерният час от 22 часа до 5 часа, като в новогодишната нощ той ще продължи до 7 часа. Ски пистите и лифтовете ще заработят отново от 7 януари.

Правителството запазва и разделението на страната на региони с различна степен на риск. В регионите с умерен риск ресторантите работят до 18 часа. В останалите - само в режим на доставки по домовете.

Коментари Напиши коментар

4

Фалшименто, Италия

преди 2 месеца

Жабите, жабите, да намалят жабите в менюто и да наблегнат на труда, дисциплината и реда.

3

всеки народ

преди 2 месеца

си заслужава управниците

когато спрете да треперите за жалкия си животец и се вдигнете с оръжие в ръка срещу юдо-масонския нов световен ред - тогава ще зажиеете човешки

а до тогава носете си лигавиттте парцали на муцуните си ... и да не забравите да се ваксинирате и обезателно да гласувате на следващите избори

2

Анонимен

преди 2 месеца

Тука като го направят така, българино ще извие вой. Как ще прекара без капамата и нема да може да отиде от големия град на родното си село.