Снимка: БГНЕС

Най-лошото може би тепърва предстои по отношение на коронавируса. Предупреждението отправи Световната здравна организация, съобщава bTV.

Още по темата

 
Генералният директор на организацията Тедрос Гебрейесус заяви, че вирусът може да зарази много повече хора, ако правителствата не започнат да прилагат правилни политики. Неговото послание остава "Тествай, проследявай, изолирай и карантинирай", напомни Гебрейесус.

Над 10 милиона инфекции са регистрирани по свет
а, откакто вирусът се появи в Китай в края на миналата година.

Броят на починалите надхвърли половин милион. Половината от случаите са в Съединените щати и Европа, но заразата бързо се разпространява в двете Америки. Вирусът удари също Южна Азия и Африка. Очаква се там пикът му да настъпи в края на юли.

Коментари Напиши коментар

74

ото тунгберг

преди 1 седмица

уста-вка на шзо-то

73

Най-лошото за СЗО

преди 1 седмица

За СЗО най-лошото предстои. Безполезна, лапаща организация. Дано САЩ наистина спрат финансирането й завинаги. Не само безполезна, вредна и меркантилна. Заяо няма хинин в аптеките - СЗО го обявил за вреден. Защо се проивежда специално една партида Dubonnet, с доста хинин, за нейно величество английската кралица - явно и тя пет пари не дава за мнението на СЗО.
След като екипи на СЗО намериха ковид в папая, коза и заек, направо трябва да бъде
закрита СЗО и да млъкне завинаги.

72

Анонимен

преди 1 седмица

До Бай Добри

Не го защитавай тоя плешивец Мутафчията, той се изложи много, да не говорим, че плаче за прокурор и съд, ама то у нас няма ни прокуратура, ни съд, няма кой да му потърси сметка.