Снимка: Сиела

Къде да заведем децата през ваканцията? Това е големият въпрос, който рано или късно застава на пътя на всички вечно заети, поуморени и объркани родители, натоварени и с къртовската задача да организират поредната семейна почивка – уравнение с твърде много неизвестни и непредвидени подводни камъни.

На помощ на всички майки и бащи на републиката пристигат утвърдените специалисти в потушаването на всякакви кризи – "Майко мила".

Във второ, преработено и допълнено с още много страници и над 250 фотографии издание излиза най-забавният семеен пътеводител за българския родител – "Стигнахме ли вече?".

Плод на дългогодишни скитосвания, товарене на багажи, разтоварване на багажи, обикаляне на забележителности, панаири и много, много ядене на вкусни гозби, този пътеводител е замислен с единствената цел да направи пътуването с деца по-лесно, по-предвидимо и по-малко взривоопасно.  

От планирането през подготовката за пътуването, която може да вдигне кръвното и на най-големия стоик, до заветния въпрос „Стигнахме ли вече?“ – със запазеното си чувство за хумор двете фурии от „Майко мила“ споделят идеи за семейни пътешествия без стрес, напрежение и излишни усилия (има и такива!).

Нестандартни и изпълнени с любопитни занимания както за децата, така и за родителите, които – противно на очакванията – също могат да се забавляват по време на почивка, пътешествията на "Майко мила" разкриват различни крайчета на България и близките ни Сърбия, Македония, Гърция и Румъния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase