Съвсем скоро предстои харизматичната водеща на „Новините ON AIR“ Петя Кертикова да представи официално първата си книга „Завърналите се“, която ще бъде налична за покупка в края на месец април. В студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR водещата сподели, че премиерата ще се състои на 28 април, от 18:30 ч., в Литературен клуб „Перото“ НДК.

За създаването на книгата Петя Кертикова черпи вдъхновение както от своите лични преживявания зад граница и обратния път към родината, така и от авторската си рубрика „Завърналите се с Петя Кертикова“, чрез която запознава зрителите на националната телевизия с невероятните истории  на амбициозни и смели българи, които споделят с искра в очите за смисъла да се върнеш у дома.

„Хората разбират, че и тук могат да се реализират и има бъдеще за тях", посочи Петя Кертикова в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

В книгата са поместени 21 вдъхновяващи разкази на млади българи, които след следване и възможност за живот и кариера в чужбина избират да се завърнат в България, където да разгърнат потенциала си и да реализират мечтите си в професионален и личен план.

„Причините да се завърнеш са много. Хората разбират, че и тук могат да се реализират и има бъдеще за тях. Някои се прибират, защото вече са уморени от живота в чужбина", заяви Петя Кертикова пред водещите на „България сутрин".

Повече за дебютната книга „Завърналите се“ на водещата на „Новините ON AIR“ и предстоящата премиера ще научите от гостуването й в сутрешния блок на националната телевизия ТУК.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase