Снимка: Bulgaria ON AIR

В сложния свят на бизнес отношенията ни забърква Никълъс Джареки в трилъра "Арбитраж". Главната роля е поверена на Ричард Гиър, който е нюйоркски бизнесмен, склонен към нечестни сделки.

Докато се опитва да скрие последиците от собствената си измама, героят трупа безпокойство и около скъпоструващата му любовница (Летисия Каста), подозритлната съпруга (Сюзан Сарандън) и дъщеря му Брук (Брит Марлинг), оказала се жертвата, която да поеме неговата вина в бизнес сделките.

Джареки не скрива несъвършенствата на главния си герой, но Гиър притежава харизмата да привлича симпатиите и като че ли всеки застава на негова страна, и тръпне да види как ще се избави от сложните ситуации, в които се е оплел.

Корпоративните интриги се оказват още по-сложно скроени след като се случва тежка автомобилна катастрофа. Тук напрежението се повдига и покрай появата на бъбривия полицай, разследващ инцидента (Тим Рот), който установява, че той може съвсем да не е случаен.

Джареки създава заплетен разказ, непозволяващ на зрителя да си поеме дъх, а напрегнатото действие върви в унисон със звуковото настроение, което поглъща вниманието до финала.

Гледайте "Арбитраж" на Никълъс Джареки на 2 януари от 9.45 по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase