Снимка: Bulgaria ON AIR

След като наскоро осиновената им дъщеря изчезва в малко градче в Пуерто Рико Стивън и Шанън решават, че няма да се спрат пред нищо, за да разкрият истината за нейното изчезване и да разгадаят задкулисните игри на служителите от дома за изоставени деца, от който са я взели.

За да се доберат до отвлечената си дъщеря и да се завърнат невредими в САЩ, те трябва да рискуват собствения си живот и да се справят със следващите ги по петите местни гангстери. Съвсем скоро те ще осъзнаят какво коства да бъдеш родител и колко надалеч биха стигнали, за да намерят и върнат обратно собственото си дете.Гледайте "Похищение" на 19 юни от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Когато млада бездетна двойка от Америка заминава за Пуерто Рико с желанието да осинови дете от Хаити, не е и предполагала, че ще се забърка в криминална схема за трафик на хора.

Историята разказва Алън Уайт в "Похищение". Режисьорът тръгва по следите на претсъпни схеми, в които човешкият живот губи стойност, а децата са превърнати в лесни мишени за неподозиращи чужденци.

Стивън (Раян Филип) и Шанън (Рашел Льофевр) се опитват да са истинско семейство като осиновят малкото сираче Нина (Бриана Рой), но благородните им намерения съвсем скоро биват осуетени.

Уайт превръща житейската им драма в криминална история с напрежение, обрати и драматизъм. И ако в началото залогът са само парите, то постепенно се оказва, че главните персонажи могат да загубят нещо много по-ценно - живота си.

Зад сложните схеми, в които са замесени хора от цял свят, стои и Бенджамин (Джон Кюсак), чието уж неподозирано запознанство със Стивън и Шанън, всъщност изобщо не е случайно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase