Снимка: Bulgaria ON AIR

Лиз Тучило описва лековатото отношение към съвременните връзки в романтичната комедия "Пази се". Главната героиня Франи (Лесли Биб) претърпява автомобилна катастрофа, заради която се озовава със счупен крак и ръка.

Безпомощна и затворена в дома си, младата жена се оказва, че е възприемана повече като бреме за приятелите си, отколкото като възможност да заздравят връзката помежду си.

Бившият й партньор Девън също не се чувства в настроение да й помага, тъй като тъкмо е забогатял.

Тучило - сценаристката в сериала "Сексът и градът" и автор на книга за самопомощ "Той не си пада по теб" е наясно с отношенията между мъжете и жените. Тя стои като режисьор и зад филми като "Как да живееш сам" и "Той не е това, което си ти".

Историята в "Пази се" онагледява повърхностните връзки, които създават младите, заради забързаното всекидневие, непозволяващо им да видят истински ценното в живота.

Все пак Франи може и да получи неочаквана помощ, която да я изведе от нелеката ситуация, а останала сама да си направи и равносметка за случващото й се.

Останалите роли са поверени на Надя Дажани, Елизабет Родригез, Трeйси Чимо, Кевин Къртис, Бети Джилпин, Майкъл Годър. Гледайте "Пази се" на 7 май от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase