Снимка: Bulgaria ON AIR

Любовта идва неочаквано и в не най-удобното време, става ясно от филма на Талула Райли "Шотландска мида". Ричи (Мартин Компстън) е от Глазгоу и решава да промени живота си като се захване с улов на сладководни миди.

За целта напуска градския бит и се установява в живописен шотландски резерват за да се залови с незаконния бизнес с миди.

Плановете му се осуетяват след като героят се влюбва в Бет (Райли), която се оказва ревностна природозащитничка. Това се превръща и в основното препятствие в комедията, включваща още гангстери с подозрителни морални ценности.

Райли, която познаваме най-вече като актриса ("Гордост и предразсъдъци", "Момичетата от "Св.Триниан" и "Блъдшот") и бивша съпруга на Илон Мъск, подхожда с екстравагантен хумор към историята, включваща крими елементи и романтични проблясъци на фона на красиви природни картини край Хайленд.

В останалите роли ще видим Джо Томас, Емън Елиът, Морган Уоткинс и Рейчъл Стърлинг. Гледайте "Шотландска мида" на 30 януари от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase