Снимка: Bulgaria ON AIR

Какво е да си безсмъртен, ще ни разкаже Ли Толанд Кригер във филма "Вечната Аделайн". Попаднала в необичайна ситуация Аделайн Боуман ( Блейк Лайвли) спира да старее. Останала в продължение на осем десетилетия на 29 години, тя става свидетел на всичко случващо се от средата на 20-и век до днешно време.

Срещаме се с нея в настоящето, когато героинята е пленена от очарователния филантроп Елис Джоунс  (Мишел Хюсман), но връзката им се задълбочава, а срещата с неговите близки се оказва изпитание, заради което може да й се наложи да разкрие тайната си.

Кригер създава съвременна романтична приказка, подхождайки с концентрирано внимание към драматичните емоции на главната героиня. Нейното присъствие на екрана е магично и усещаме трансформацията на консервативно облечена дама, която се налага да се приспособи към всяко ново време, откъсвайки връзки с повечето си близки.

Трупайки опит и тъга, героинята на Блейк Лайвли носи чара на миналото, тайнствеността на познанието и трагизма на човек, който въпреки многото време, което има, още не е изживял най-емоционалните си моменти, които живота може да предостави.

Силно е и актьорското присъствие на Харисън Форд, който се появява към финала на филма. Гледайте "Вечната Аделайн" на 2 април от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase