Лорина Камбурова губи родителите си в ранна детска възраст. Майка ѝ почива от рак на белите дробове. Въпреки загубата винаги е усещала подкрепата им и е казвала, че "има връзки в облаците". И именно заради родителите си продължава по пътя си и кандидатства в НАТФИЗ, където я приемат от първия път. Там тя учи в един клас заедно с Рая Пеева.

"Ние имаме много случки. Сега не мога да се сетя, но и в Китай сме пътували, в Китай се изгубихме веднъж. Само хубави моменти с нея. Едно усмихнато момиче, с дълга кестенява коса, високо, красиво, с варненски диалект... но тя бързо го оправи. Аз винаги ще я помня с усмивка", казва Рая.

Още по темата
След усложнения от коронавирус, едва на 30 години, Лорина Камбурова издъхна в Москва, където снимаше. Оказва се, че Лорина е страдала от белодробна болест, за която много малко хора около нея са знаели. Един от тях е Росен Пенчев, с когото заедно създават дуета Рос и Лорина.

"Това е проблем, който имаше отдавна  и се надявахме, че ще може да го пребори все пак, но Ковид разбира се, е усложнил много. Няма как да я забравя, защото ние бяхме много свързани последните години и сме минали през много неща и е мой много близък приятел, тя е един от най-слънчевите и даващи хора", разказа той.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase