Снимка: БГНЕС


Том Круз успя да привлече крупна инвестиция за филм, който дори още няма сценарий. Компанията "Universal Pictures" е отделила 200 милиона долара за филма, продуциран от Круз, предаде БГНЕС, позовавайки се на "Deadline".

Филмовите критици приписват това доверие на добрата репутация на Том, защото от комерсиална гледна точка проектът повдига въпроси.

Сред тях са това, че все още не е написан сценарий за него и че реализацията му е изпълнена със значителни трудности.

Някои от сцените се планира да бъдат заснети в открития космос, за разлика от обичайната досегашна практика за използване на компютърна графика.

Според слуховете, вторият спонсор на филма може да е Илон Мъск, чиято компания „СпейсХ“ успешно изследва космическото пространство.

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 седмица

Умен, ако направиш филм за 100 милиона, а изкара 200 милиона в киносалоните, си на загуба, не на печалба. Та така, 1.5 милиарда не е тройна печалба, в най-добрия случай- 40-50% (което е страхотно, естествено)

11

До 7

преди 1 седмица

Ти се мега т.ъ.п ... Том Круз е може би една от най сигурните инвестиции в Холивуд след Леонардо ди Каприо ... ако ти каже ме са му нужни 200 милиона долара за снимките в космоса ще му ги дадеш, ако ти каже че са ку нужни 300 милиона долара пак ще му ги дадеш.. защото това е сигурна инвестиция.. няма как да изгориш

10

Умен

преди 1 седмица

И аз да съм и аз ще инвестирам в неговия филм 200 милиона долара .. и повече бих дал .. защото знам че тази инвестиция в договора КИ ще му се върне в двоен размер . Бокс офисите ще се побъркат особено след грипа който стопира киното вече за половин година , за снимките които ще се лансират с маркетинга че са истински снимани в космоса и за свветовните IBDm класации които ще му тряснат поне 9 ка рейтинг . Ако има 500 милиона бюджет ще донесе поне Милиард и половина - тройно повече. Така ме това е